Autor: Tanjug

Info
03.08.2020.
06:51
U Skupštini Srbije danas će biti potvrđeni mandati novih narodnih poslanika čime će zvanično biti konstituisan novi saziv parlamenta, a poslanici će nakon verifikacije mandata položiti zakletvu.
  • Čičara

    04.08.2020 04:06
    Takvi smo kakvi smo
    * "Ni sa kim istorija nije napravila takvu šalu kao sa nama. Najzamršeniji smo ljudi na svijetu. Do juče smo bili ono što danas hoćemo da zaboravimo. Ali nismo postali ni nešto drugo, stali smo na pola puta, zabezeknuti. Ne možemo više nikud. Otrgnuti smo, a nismo prihvaćeni. Kao rukavac što ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema više ni toka ni ušća, suviše malen da bude jezero, suviše velik da ga zemlja upije. S’ nejasnim osjećanjem stida, zbog porijekla i krivice, zbog otpadništva, nećemo da gledamo unazad, a nemamo kud da gledamo u naprijed. Zato zadržavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog riješenja. Preziru nas i braća i došljaci, a mi se branimo ponosom i mržnjom. Htjeli smo da se sačuvamo, a tako smo se izgubili, da više ne znamo ni šta smo. A sve se plaća, pa i ova ljubav."
    Meša Selimović
  • Uros

    03.08.2020 09:33
    @dragutin
    Vlast preko bezocno i tako amaterski pokradenih izbora?
  • /

    03.08.2020 09:29
    /
    eto vam beli listici.

    kako neko ko je dosao posle ubijenog premijera i napravi uvertiru svega ovoga bas u momentu kada se sve menjalo moze da ne bude podmetacina udbe?

    moronski narod. niste uopste pametniji od amera po cemu ste se decenijama hvalili
  • Opusteno

    03.08.2020 08:51
    Polako
    Ma gde zurite-ima vremena do nove godine
    I ovako nemate nikakvu funkciju-sve odlucuje jedan jadnik
  • ,

    03.08.2020 08:42
    ushicen sam
  • mile

    03.08.2020 07:45
    pišanje po narodu
    Bože me sačuvaj......
  • dragutin

    03.08.2020 07:11
    Jevrejin
    Voleo bih da mi neki promoter bojkota koji misli da je rezim Aleksandra Vucica los sta sada ciniti?? Mnogo se govorilo bojkot bojkot bojkot e pa eto i taj bojkot se zavrsio i sta sada?? Bojkot je postigao samo jedno a to je da je bez borbe Vucicu data apsolutna vlast. Pricale su se neke gluposti ako " Bojkot uspe" reagovace Evropska Unija desice se ne znam sta a nije se desilo nista. Na ulici i protestima se brani a ne osvaja. Brani se ono sto je prethodno osvojeno na izborima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna