Autor: Danas

Info
05.08.2020.
08:51 > 21:40
Nakon što je sveštenik SPC Peran Bošković pravosnažno osuđen pred Višim sudom u Ljubljani na šest meseci zatvora, uslovno dve godine, zbog pronevere crkvene imovine u vrednosti od 33.689 evra, oglasio se i nekadašnji sveštenik Željko Lubarda, koji tvrdi da je godinama bio žrtva mobinga, pritisaka i zastrašivanja zbog toga što je slovenačkom sudu dostavio podatke o Boškovićevim zloupotrebama.
  • @ @@Marina

    06.08.2020 17:49
    bot je bot
    Bot za svoju dušu je i dalje bot - neko ko iskrivljuje činjenice, dovodi javnost u zabludu, manipuliše, piše pod više nadimaka i, obično, malo posle 12:00 odjednom, u roku od nekoliko minuta, nalupa gomilu minusa neistomišljenicima (pred očima bukvalno odjednom minusi se samo ređaju).
    Ako neko botuje, a nije na sendvič spisku, to je još gore jer je u pitanju individua koja nije primorana radi čuvanja radnog mesta da izvitoperuje stvarnost, nego to radi jer zaista to hoće.

    Ovde je dugo prisutna takva 1 osoba koja menja nadimke, izvrće, proklinje, širi mržnju, srbuje, a to sve je zloupotreba slobode govora koju nam daje 021.

    Imati drukčije mišljenje je jedno, a raditi gore pomenuto je nešto sasvim drugo.
  • @@Marina

    06.08.2020 15:43
    duša
    Crkva i korupcija - kao i svaka druga ustanova kojom upravljaju ljudi. Nego pročitah: "bot za svoju dušu". Šta je onda bot. Ukinuti komentare ili ih dozvoliti samo onima koji to rade po direktivi a nikako "za svoju dušu" tj. iznose sopstveno mišljenje. Dosta slobode govora za one koji ne misle kao mi (ko god da jesmo).
  • Bojan

    06.08.2020 12:03
    @@

    Ne bih ja baš rekao da si u pravu. Mislim moguće je da jesi oko toga da "Марина" nije žensko, ali ne verujem da je u pitanju jedan od ostalih komentatora koje si naveo - dotični jesu mulci, ali ovo je egzemplarni primer autentične budale.
  • @Марина

    06.08.2020 06:00
    Kako tačno, kad sednete da pišete te "komentare", odlučite da se manifestujete baš pod nadimkom Марина tog momenta?

    Imate toliko nadimaka koje redovno ovde koristite... a vi baš Марина...
    Stil ovog vašeg "komentara" potpuno odudara od stila kojim bi pisala jedna ženska osoba.

    Vi ste 1 "komentator" koji u skoro svakoj vesti gde se može srbovati, pišete X komentara pod X nadimaka.

    Što je najgore, čak možda i niste režimski bot, nego ste samoinicijativni bot - bot za svoju dušu.

    Razotkriveni ste... malo ste Džo, malo Joe, malo muško, malo žensko, malo Marina, malo Kaćanka... ali ista ste 1 osoba i zloupotrebljavate slobodu govora na 021 i dovodite javnost u zabludu.

    Ako ste toliko brojni, proglasite pravoslavnu džamahiriju, ukinite Vojvodinu, zaratite sa svim susedima i celim svetom...

    Niste brojni, samo imate gomilu nadimaka...

    ps SPC iz skandala u skandal, ne može joj niko ništa, jača je od sudbine
  • Stanoje

    05.08.2020 23:01
    Pa šta je to čudno? SPC je pokušala zataškati sve što se tiče Kačavende, i dosta toga su i uspeli. Ali po meni kao iskrenom Srbinu i pravoslavcu, to je velika sramota za našu crkvu.
  • Srdjan

    05.08.2020 22:59
    Po automatizmu procitao sinod SNS, ista je to firma valjda, sekta, sta vec
  • Djizuskrajst

    05.08.2020 21:55
    U ovom ruglu od naroda i drzave crkva ne moze biti drugacija.
  • Марина

    05.08.2020 21:50
    Хаааахххх... Баш сте очајни, никад јачи нисмо били, можете само да кмечите..
  • Singrr

    05.08.2020 21:30
    Lopovska
    ... organizacija

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna