Autor: Tanjug

Info
17.09.2020.
21:39
Ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni nominovan je za Nobelovu nagradu za mir, objavio je danas profesor na Univerzitetu Rutgers u Nju Džersiju Sergej Erofejev.
  • Realista

    18.09.2020 08:29
    Realnost
    Nobelova nagrada je potpuno politizovana, čista demagogija i nije više ono šta treba da predstavlja. Mislim da bilo koje "dete cveća" koje se bunilo protiv rata u Vijetnamu više zaslužuje tu nagradu.
    Zašto tu "prestižnu nagradu", jer zato što je možda otrovan, ili zato što je protiv nekoga koji smeta nekima. Zapitajte se kome odgovara da on bude otrovan, nekome ko može takvu situaciju da iskoristi protiv neke zemlje, ili lideru te zemlje koji je pobedio ogromnom većinom, a možda i njemu samom da bi skrenu pažnju na sebe kao neke žrtve.
    Ako je do trovanja, pa običan narod u skoro celom svetu se truje truje svakodnevno, raznim informacijama i dezinformacijama, lažima, fabrikama koje zagadjuju, vazduh, vodu i zemlju, hranom sa raznim aditivima i hemikalijama, lekovima koji leče jedno a pokvare tri druge,...
  • Farma

    17.09.2020 22:14
    Ovaj Nobel ko da su ga srbi izmislili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna