Autor: Beta

Info
19.09.2020.
15:18 > 15:23
Odbornici većine u Skupštini opštine Lebane, koju čini 13 odbornika Srpske napredne stranke (SNS) i po dva "prebegla" odbornika iz dve grupe građana, smenili su šest direktora preduzeća i kulturnih ustanova koji su bili kadar Socijalističke partije Srbije (SPS) i na njihova mesta imenovali kadrove SNS i Grupe građana "Goran Janjić", potvrđeno je Beti.
  • Neoplanta

    19.09.2020 17:10
    Goran i Toni, u pravu ste, oni su se namaznjavali, ali su im se pridruzile napredne Jovice, bara sve suvlja, a krokodilima porasli prohtevi!

    Namerno ste zaboravili da pomenete ove druge "domacine", kako je voleo da ih naziva Bajcetinac Toma!

    Cinjenica je da je Srbija opljackana od strane najlosijih i najbezobzirnijih pripadnika naroda, koji prodaju maglu naivcima i "zlatnim dobom" uspesno skrecu paznju plebstva sa katastrofe u koju su ga uvukli, za nekoliko generacija!
    Prema tome, ove smene su samo borba kriminalaca za plen, jer se sukobe dva mafijaska klana, ne rade to zbog postenja!
  • Toni

    19.09.2020 16:18
    SPS kadar je i rasparčavao Srbiju, njihovi funkcioneri su podrpali ona silna preduzeća koja su naši očevi gradili...svi oni i njihova deca sad imaju privatne firma, stanove...anaši očevi idu kod njih da voze kamione ili traktore po ceo dan...što je naj gore i nas to čeka kad završimo faksove, jer eto, nismo "Bogom dani" da radimo negde drugde jer su tamesta porodično rezervisana za decu bogataša i gde je tu u svemu tome....pravda...u SPSu?
  • Goran

    19.09.2020 15:59
    Dok je bio SPS jedan od direktora JP je bio bivsi cistac iz OS Vuk Karadzic. Dibro je kada im je dosao kraj da se ljudi ne zgrazavaju sa cistaca direktora JP i bracu Jovice iz Crksvice. Nema vise mandza

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna