Autor: Tanjug

Info
20.09.2020.
09:33
Univerzitet u Beogradu odlučio se za kombinovani model nastave od oktobra, uz održavanje teorijskog dela nastave na daljinu, a praktičnog u manjim grupama na fakultetima, izjavila je rektorka Ivanka Popović i najavila veći nadzor onlajn predavanja.
  • Zora

    20.09.2020 12:19
    Fakultet
    Kakab nadzor? Pa na pravnom i ekonomskom fakultetu ne dolaze na nastavu ni kada je redovno stanje.
  • Mama 2 studenta

    20.09.2020 11:50
    Sram ih bilo
    Jedna ispravka,
    nije manji nego veci broj profesora nije se ni oglasio za vreme vanredne situacije.Prepustili su studentima da se sami snalaze.Rezultati su dodatno obezvredjenje
    znanja i povecan broj kandidata za samofinansiranje studija jer nanekim fakultetima studenti ne mogu da postignu polaganje brojnih kolokvija (cudesna Bolonja) usituaciji gde su 3 roka "spakovana" u1 mesec. Profesori nastavljaju bez posledica a roditelji da pripreme pare za njihov "trud".Nema dodatnog roka, nema smanjenja potrebnih bodova, nema nastave ni u narednoj godini...krivi su studenti i njihovi roditelji, izgleda niko drugi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna