Autor: Tanjug

Info
21.09.2020.
08:40
U Beograd danas stižu predstavnici američke Međunarodne razvojne finansijske korporacije (DFC), a prvi sastanci biće u utorak.
  • Bruno Zgaga član NUN

    22.09.2020 10:13
    Ko tebe hlebom...
    Zapad na čelu sa Amerikom uvek su pomagali materijalno Balkan,kao žarište i region sukoba i nacionalističke strasti.Danas,to ponavljaju da bi Srbija postala uljudnija,a ne da kupuje oružje od Rusije i Kine ! Medjutim,vlast,koja se bogati baš od ovih poslednjih pomenutih,teraju narod da vole one koji im uzimaju naftu,žito,kukuruz i voće,dok oni otvaraju svoje "lizguz"Robne kuće da bi se obogatili ne pojedinci, nego sve im uzima država,jer tamo još vlada komunizam!
  • Piško

    21.09.2020 10:34
    ...
    Možda nam obnove hram Svetog Save.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna