Autor: Beta

Info
22.09.2020.
21:40 > 21:41
Kokain nikada nije bio toliko dostupan u Evropi, sa zaplenama koje su dostigle novi rekord u 2018. i cenom koja ostaje stabilna, navodi Evropski centar za praćenje droga i zavisnosti (EMCDDA).
  • hm

    23.09.2020 08:14
    Pa bolje kokain nego ono sintetičko djubre. Legalizovati da ne košta toliko i svi srećni i zadovoljni. Svet treba da se okrene ličnoj odgovornosti, nek se drogira ko hoće da se drogira, sve legalizovati, sve bi bilo prejeftino, ne bi više bilo kriminala, a ljudi nek biraju svoj životni put. Da li ste svesni koliko bi se stvari moglo izgraditi, napraviti, stvoriti, kad se ne bi toliki novci trošili na uzaludne pandure, inspektore, sudove, advokate... 70% kompletnog ministarstva pravde i unutrašnjih poslova bi ostalo bez posla, i preusmerilo se na druga zanimanja, svakako korisnija od ovog koje rade, npr nek rade zemlju ili nauče nešto korisno. O dilerima i kriminalcima da i ne govorimo. Stavljanje droge u ilegalu je najveća prevara prošlog veka. A ko hoće, svakako će se drogirati. Droge same po sebi nisu ni štetne, nego način života koji je takav samo zato što su nelegalne i preskupe.
  • Bane

    23.09.2020 07:21
    Korupcija
    Drogu ne sprecava savremena tehnika vec ostre kazne i smanjenje korupcije. Carinske sluzbenike dileri kupuju sa malim novcima, recni transport je slabo ili nikako kontrolisan. Kontrola krupnog prljavog novca je mizerna a maltretira se obican covek pri sitnim uplatama. Koji organ kontrolise kupovinu stanova, imamo lica koja imaju vise stanova i lica koja su vise stanova kupila i prodala, ti novci nisu legalno steceni. Posebna prica su investitori gradnje i vlasnici hotela i hostela. Sve je prosto ko pasulj ali treba odrediti strategiju i raditi.
  • Deda Zivan

    23.09.2020 01:44
    To su odlicne vesti za nas starije.
  • Insider

    22.09.2020 22:27
    Pitajte Jeremića, on je omogućio protok kolumbijskh opijata, u sprezi sa DEA.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna