Autor: Beta

Info
26.09.2020.
13:59
Odluku tužilaštva da odbaci krivične prijave protiv policajca koji je u Beogradu, tokom vanrednog stanja snimljen kako šamara muškarca na zadnjem sedištu policijskog automobila je "vrlo zabrinjavajući presedan" koji zaslužuje ozbiljnu pažnju i stručne i opšte javnosti, ocenio je danas advokat Rodoljub Šabić.
  • Mile

    26.09.2020 17:50
    Zaborav
    Vreme čini svoje, eto i ovaj slučaj sam skoro zaboravio ali ako me sećanje ne vara u pozadini ove priče se ispostavilo da je taj uhapšeni porazbijao par auta u komšiliku i tom policajcu pre hapšenja po čitavoj ulici psovao i tatu i mamu a snimak počinje tek kad panduru puca film i na svoj (meni razumljiv) način "objašnjava" da nije lepo to što priča.
  • Sta je ovo?

    26.09.2020 15:42
    Nisam pravnik, ali pitam one koji to jesu: šta ako nasilje pretrpi mentalno nedovoljno razvijena osoba, koja jednostavno ne ume da proceni niti definiše svoja osećanja, ili malo dete - jel sud odluku donosi na osnovu osećanja oštećenog? Ne treba ni spominjati da je očigledno da je u ovom slučaju oštećenom zaprećećeno. Cela nacija videla klip, a sud nam sad priča o tome kako se oštećeni izjasnio! Sad će da krenu sve da nas mlate, pa ko se baš oseti poniženo i ima višak vremena i para nek se obrati sudu! Ovo nema nigde....

  • Stoka

    26.09.2020 14:58
    Sitnog zuba
    U ovoj drzavi samo lopurde i bitange ne odgovaraju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna