Autor: Beta

Info
27.09.2020.
18:52
Dejtonski sporazum zacementirao je put nacionalističkim i secesionističkim snagama u BiH i krajnje je vreme da se promeni, ocenio je u autorskom tekstu za Dojče vele (Deutsche Welle) nekadašnji visoki predstavnik u BiH Kristijan Švarc-Šiling.
  • poštar

    28.09.2020 03:21
    drug Crni i njegova deca
    nije se baš proslavio, ali je ostavio naslednike; eno ih u Mitrovici
    http://mediation-mitrovica.org/history/
  • Tole

    27.09.2020 22:04
    Što se devedesetih nisu založili u demokratskoj Evropi i svetu za Jugoslovene i očuvanju njihovih prava? Sada priča o nekim Bosancima i Hercegovcima. Ma može i oMarsovcim samo Srba da ne bude. Oni su mu izgleda za sve krivi. Definitivno je vreme za neke nove političare i politiku a ovakvima je davno vreme za političku i svaku drugu penziju.
  • B

    27.09.2020 20:33
    Nemoj molim te!
    Nemoj,prijatelju, k'o Boga te molim! Ima da nam se i ostatak Dodikovaca doseli u Vojvodinu. Posecice Frusku goru i sve obrstiti kao skakavci u Bibliji!
  • Branko

    27.09.2020 19:07
    Da li je moguce da on zaista misli to sto govori? Ja ne mogu da mu verujem da je zabrinut za nacionalna prava manjina, dok srpskoj nacionalnoj zajednici hoce, a dosta je i uspeo za svreme svog mandata sve sluzeci se kolonijalnom metodom i sredstvima upravljana, da ukine sva prava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna