Autor: Tanjug

Info
26.10.2020.
11:09
Maturantkinja Ekonomsko-upravne škole, koja je bila pozitivna na virus korona, a bila je astmatičar, preminula je tokom vikenda u Splitu, piše Dalmatinski portal.
  • Deks

    26.10.2020 23:50
    Ovo je veoma tužno, astma je veoma teška i nepredvidiva bolest. Kao neko ko je oboleo od hronične respiratorne bolesti ova devojka nije trebalo da pohađa redovno nastavu kako bi smanjila rizik da oboli od korona virusa. Ali skoro svuda sprovode se kontraproduktivne mere. Umesto da se najveće težište stavi na zaštitu starijih i bolesnih građana, odnosno onih koji su pod rizikom od teških oblika bolesti, svuda se sprovode samo uopštene mere koje ciljaju celokupnu populaciju. Kao rezultat toga mere se ne poštuju jer je većina svesna da nije pod velikim rizikom od korona virusa, dok oni ugroženi nisu adekvatno zaštićeni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna