Autor: N1

Info
27.10.2020.
19:41
Krivično vanpretresno veće Posebnog odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu je 20. oktobra donelo rešenje kojim se utvrđuje da su ispunjene zakonske pretpostavke za izručenje Sjedinjenim Američkim Državama A.S. zbog vođenja postupka u Okružnom sudu u Severnom okrugu u Teksasu u vezi sa navodnom internet prevarom.
  • Realista

    28.10.2020 11:01
    Realnost
    Mene interesuje kada će Amerika isporučiti Srbiji Američke gradjane koji su ubijali naše civile i decu prilikom bombardovanja, ali i one koji su radili razne malverzacije, kradje, šverc, kupovinu dece, šverc belog roblja, ljudskih organa,...
    Mislim da Amerika, ako misli da ima pravo da traži gradjane neke druge zemlje za neki "zločin", onda to isto pravo imaju i te druge zemlje prema Americi, u suprotnom te zemlje nisu države nego kolonije Americi.
    Kako je u pitanju sajber prevara zbog koje su oštećeni neki Amerikčki građani Amerika traži da se isporuče hakeri jer im takvi ljudi trebaju, žele da znaju kako su izvršene te hakerske prevare. Na taj način će dobiti dobrog hakera besplatno, koga će verovatno koristiti za svoje potrebe, a protiv drugih zemalja pa i naše. Zbog sopstvene bezbednosti on ne bi smeo da bude isporučen Americi.
  • G pen

    27.10.2020 23:28
    Da li smo najzad poceli olos da proterujemo?
  • ...

    27.10.2020 21:41
    Dobrovoljno ?!?!?
  • Vule

    27.10.2020 20:24
    Zaključak
    Čovek je zaključio da je bolje biti u njihovom zatvoru nego u Srbijanskoj "slobodi" .
  • Milan

    27.10.2020 19:57
    Isporučiti sudije
    Koji sud ima pravo da GRAĐANINA Srbije isporuči bilo kojoj državi,pogotovo USA,koja svoje građane NE ISPORUČUJE!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna