Autor: Beta

Info
31.10.2020.
18:33
Inicijativa "Odbranimo Košutnjak" saopštila je danas da je Policijska uprava u Obrenovcu zabranila održavanje akcije "Odlučno protiv zagadjivača" ispred fabrike "Mei Ta" u Bariču 7. novembra, za koju su aktivisti te organizacije pokušali da predaju obaveštenje.
  • Garavi

    31.10.2020 20:39
    Sta smo imali ovde?
    Ocekujem takve akcije ispred fabrika koje poseduju nasi "zapadni prijatelji". Sta kazete, CIA, MI6, BND ne placaju? Onda nista...
  • miki

    31.10.2020 19:56
    otkazi
    ovima iz te policijske stanice svima podeliti otkaze odmah ovo je dno dna, a vi o ovome lepo da se obavesti eu, i onako oni ne mirisu mnogo to sta rade kinezi ovde, naime kinezi misle da ono sto je u njihovoj zemlji, kako oni istu unistavaju to mogu i ovde, tamo se vidi kako rade kinezi kako i u kojim uslovima, stoga samo obracanje prema evropskoj uniji, samo njima a moze i ambasadama istih zemalja , i stvar resena ovako , da se policajci ponasju je sramota, sramota,

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna