Autor: nova.rs, 021

Info
23.12.2020.
16:09
U Kazneno-popravnom zavodu Sremska Mitrovica 123 osobe zaražene su virusom korona, izjavio je danas Krizni štab, prenosi nova.rs.
  • Bivši

    27.12.2020 12:50
    @ Lans
    Kao biviši osuđenik, odgovorno tvrdim da su naš zatvori među najmizernijim u Evropi.
    Sremskomitrovička kaznionica je bila posebno ozloglašena u vreme "vladavine" onog nečoveka, čije ime ne mogu da spomenem jer mi neće objaviti komentar, ali je učestvovao u TV emisiji M. Marića.
    Svakodnevna prebijanja, maltretiranja zatvorenika... Užas!
    Srpski zatvori su Guantanamo Evrope!
    Ali zna to Evropa, i toleriše...
  • NSdjanin

    24.12.2020 07:22
    Pa oni...
    ...nisu imali adekvatnu zdravstvenu zaštititu ni dok nije bilo korone. Falilo je lekova, a univerzalni lekovi za sve su Rapidol i Bensedin. Jadan ti, ako tvoju bolest ne mogu da reše ova dva leka, jer drugu pomoć nećeš dobiti. Naravno, ovo važi za "obične" osuđenike, Za one "posebne" članove zatvorske populacije kao što su viđeniji "kotroverzni biznismeni" i ratni zločinci, važi i malo posebniji tretman. Oni možda i dobiju spolja poslate, naravno uz blagoslov čuvara puštene, potrebne lekove, ili put u bolnicu. Ali oni koji nemaju mnogo novca, dobre veze ili nisu činili "herojska" dela na ratištima bivše Jugoslavije, oni skapavaju čekajući da ih uopšte pregleda doktor, a ne još i da im pomogne. Obočno su prepušteni sami sebi. E to je bilo pre korone...Jadni oni koji se sada razbole u KPZ-ovima u Srbiji. Osuđeni su i na kaznu koju im sud nije dodelio "po zakonu"! Đubrad lažovska!!!
  • Lans

    23.12.2020 20:42
    Zatvor
    Dali imaju lekove i normalnu negu i oni su ljudi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna