Autor: Danas

Info
05.01.2021.
21:47
Nova godina donela je promenu poretka u bankarskom sektoru sa i formalnim završetkom preuzimanja Komercijalne banke od strane slovenačke NLB grupe.
  • A

    11.01.2021 12:24
    Odavno je trebalo razbucati taj osinjak.
  • Tihomir

    08.01.2021 07:52
    Bankar
    A Stolić i Santovac..gde su?
  • Realista

    06.01.2021 10:19
    Realnost
    Meni je samo frapirajuće da se Komercijalna banka prodaje NLB banci koja je praktično bivša Ljubljanska banka koja je dužna gradjanima Srbije i Srbiji na desetine milijardi dolara. Još frapantnije je što se prodaje za par godišnjih dobiti banke. Umesto da se konfiskuje kompletna slovančka imovina na konto dugova Slovenije za neisplaćene penzije, vrati Italijanima deo Slovenije koju su Srbi osvojili od Italije mi im dajemo da nas i dalje koriste.
  • Banderaš

    06.01.2021 07:36
    Korupcija
    Onog trenutka kada je Dinkić ukinuo službu SDK i znalo se šta će se desiti,propao je penzioni fond,penzije,socijalno nisu uplaćivane,poreski sistem je pujao,firme su opljačkane,bankarstvo je prešlo u inostrane ruke koje diktiraju sva privredna i politička dešavanja u ovoj državi. Kada bi se ovde uavela pravna država,sa vladavinom suda, ljudskih prava,poštovanjem pojma vlasništva,odmah bi došle velike svetske kompanije kao što su Sony,Microsoft,VW,ili druge firme koje posluju čisto i pošteno i koje ne žele imati veze sa Vućićem i SNS reketašima. To što vučić viče:"ja ću vam dati više nego bilo ko drugi,samo dođite da poslujete u srbiji",je ozbiljan znak ispravnim firmama da u srbiji ništa ne funkcioniše legalno,jer firme ne žele posla sa autoritivnim državama gde jedan čovek sve odlučuje,a država nije sekularna. Kada vučići budu nestali,a srbija uvede sekularnu državu i vladavinu prava,kada građani ne budu pili vodu u koju im država pušta govna koja seru,onda se može reći da su srbi saznali šta je dostojanstvo i ponos,a do tada će piti tu govnjavu vodu,plaćati skupe kredite,duplo skuplji šećer i ulje nego u nemačkoj i misliti da žive srećni.
  • Sale

    06.01.2021 06:22
    Bankarstvo
    Meni ovo baš i nije jasno! Sve banke profitiraju a mi neznamo da upravljamo ni sa jednom bankom već ih prodajemo? Izgleda da se sav državni profit svodi na PDV od lokala i kafića...
  • Ништа неочекивано

    06.01.2021 00:04
    Завршавају посао који су започеле досманлије. Уништавају домаће банкарство, последњи стуб стабилне државе који нам је преостао. Пре њега, уништени су: привреда, војска, полиција, судство...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna