Autor: Beta

Info
12.01.2021.
15:03
Na početku 2021. godine Srbija ima ukupno 400.646 registrovanih aktivnih privrednih subjekata i to 121.690 privrednih društava i 278.956 preduzetnika.
  • Ns

    13.01.2021 07:28
    -
    APR nema potrebe da trguje sa podacima. Svi podaci su javno dostupni na njihovom sajtu.
  • Boris

    12.01.2021 21:44
    Nečuveno nasilje
    APR trguje podacima, a rezultat toga su prevare i uznemiravanja. Već ste zaboravili firmu "privredni registar" koja je kupila podatke i onda varala privrednike da se prijave kod njih za "tričavih" 15000.
    Non stop stižu mejlovi, ponude, zivkanje telefonom, smaranje i gubljenje vremena
  • Stanimirović Dragan

    12.01.2021 18:38
    Pozdrav iz Danske
    Sećam se registracije u APR u Brankovoj u Beogradu pre nekih 5-6 godina registracija IT firme usluge web dizajna i web administracije delatnost sam registrovao zvanično sav srećan u ono vreme kao"eto postao sam gazda".

    Još nisam dobio registraciju čekam na rešenje o registraciji a iz jedne banke me zovu i kažu da dodjem KAO REGISTROVANO PRAVNO LICE iako još ništa u tom momentu nisam dobio iz APR da sam zvanično registrovan i otvorim račun.Nakon 4-5 dana stiže mi registracija.APR sve podatke preduzetnika i DOO trguje sa bankama i marketing agencijama.

    Najbolje ljudi u Srbiji da otvore nezavistan sajt sa serverima van Srbije i administratorima van Srbije i tako pre tog sajta da trguju,kupuju,prodaju,zakazuju usluge.

    Ovo sa "državom"nikad više.Porezi i dalje na plate 62% čak i na minimalac od 250 eura što nema nijedna druga država Evrope ima Srbija.Ko može neka stavlja katanac i neka beži odatle ili neka radi 101% na crno.Kad ostari shvatiće zašto.

    Kakva je drzava prema meni takav sam i ja prema njoj.Moja mesečna plata ovde u okolini Kopenhagena je kao mojih 6-7 meseci rada kao preduzetnik u Srbiji kada poplaćam sve poreze,dazbine,namete,takse,akcize,fiskale,inpute i kada sve platim opet ti dodju na vratima da ti kazu da reklama firme je veca od propisane mora biti 30x40cm ne moze da prelazi preko toga ako prelazi mora dodatno da se oporezuje.PRofit prvog meseca 1200 eura na kraju godine porez 600 samo za taj prvi mesec.Bez troškova struje,kirije,knjigovodje.
  • Prihvat Nick

    12.01.2021 15:30
    I još nešto
    Apr je od ove godine opet povećao naknade za registracije! To je služba koja treba da radi ZA privredu, a ne za profit.
    Drugo još veće zlo je to što oni prodaju podatke raznim agencijama koje onda maltretiraju privrednike. Stvarno je podlo da mi platimo upis telefona i maila, a Apr ga ustupi drugom licu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna