Autor: 021.rs

Info
19.01.2021.
17:20 > 17:21
Više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova iz Policijske uprave za grad Beograd i organizacionih jedinica MUP-a, u okviru masovne imunizacije, vakcinisalo se danas na Beogradskom sajmu.
  • Vlada

    22.01.2021 17:28
    @Светозар Милетић

    A koji to tačno posao vojna lica obavljaju svaki dan što bi ih činilo rizičnom grupom?
  • Светозар Милетић

    20.01.2021 12:15
    @distanca?, реално, да ли сви преко 60 година могу овако уредно и организовано да дођу на једно сабирно место ? Не могу. Зашто не могу ? Не могу јер су стари, изнемогли, хронично болесни Један мали део живи у домовима којих са друге стране само у НС има два велика централна и сијасет мањих. Остали старији који су у већини значи треба сами да долазе градским превозом или да их доводе деца која претпостављам раде од јутра за сутра за просечну плату од 540€.
    Да ли полиција и војска и медицински радници и радници педагошких установа и просветни радници за млађе узрасте редовно иду на посао и долазе у контакт са другим људима ? Наравно, сваки дан што значи да су ризична група.
    Да ли је око 01.01.2021. почела редовна вакцинација у Србији ?Јесте, почела је и прво су били на "удару" вакцинације баш ти најосетљивији грађани, грађани преко 60 година. Медицински радници су долазили код њих на ноге (разлог погледај на почетку текста). Плус је у Новом Саду организована јединица за вакцинацију на Сајму. Да ли је после тога почела организована вакцинација медицинских радника ?Јесте, почела је и траје и даље.
    Интензитет вакцинације зависи од количине вакцина које пристижу (несташица је у целом свету), од организације система масовне вакцинације, од титрања људима који су навикли на ушушканост, и наравно зависи за коју се вакцину определио појединац. Ако је тражио Фајзерову или Руску, мораће да чека јер је тренутно доступна само Кинеска.
    Да ли и даље имате исто питање @distanca? ?
  • Dragan

    19.01.2021 18:34
    Eh
    Hestapo i SS uvek pribilegovani jer se girer nadao da će se onoisprsiti da ga zaštite.Isto bolo i u Rumuniji,SFRJ.Dibijali su nameštene stanove,posao za sve punoletne članove dimaćinstva i riđake,beneficiran staž,astronomske plate i čim zapucalo od lovačkog društva u Sloveniji -pobegli.
  • distanca?

    19.01.2021 18:14
    Nisu se mogli više nabiti jedan u drugog.

    I zašto najjači, najfit, najzdraviji i najotporniji deo društva ima prioritet nad recimo starijima od 60 i hroničnim bolesnicima?

    Ovi su trebali biti apsolutno poslednji jer su fizički najjači i najmanje su šanse da njima nešto fali.
  • Joca

    19.01.2021 17:56
    Mogli su i pametnije potrošiti tih 500 + 500 vakcina - evo recimo ponuditi ih bibliotekarima; ljudi stvarno pošteno rade, drže vraćene knjige u karantinu, čuče iza onih providnih barijera... Ali dobro, šta očekivati od Sprdije, Vooolina i ostatke bande!

  • Distance

    19.01.2021 17:34
    nigde na vidiku

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna