Autor: Novosti

Info
25.01.2021.
06:43
Od šest devojaka koje su optužile reditelja i vlasnika škole glume "Stvar srca" Miroslava Miku Aleksića (68) za silovanje ili nedozvoljene polne radnje, jedna je proteklih dana odustala od tužbe, pišu "Novosti".
  • BoeserWolf

    25.01.2021 12:32
    @anonimus
    Tesko je poverovati pogotovo kad postoji velika zelja da se ne poveruje.
    Desavalo se godinama a nije se znalo, eno vam ga Dzefri Epstin.

    Nego, nedavno se pisalo kako nijedan advokat nece da ga brani, a nije se mnogo znacaja pridalo tome da je slucaj na kraju prihvatio Zoran Jakovljevic, advokat porodice Vucic. Postoji i fotografija na netu kako Andrej pored advokata sedi u sudnici.

    A devojku u potpunosti razumem, po Mileni Radulovic su kuriri i alo aloi i ostale ekspoziture partije odavno oplele.
  • Jasna

    25.01.2021 09:07
    Sud
    Ljudi, u ovoj zemlji još uvek postoje Zakon i Sud!

    Pustimo istražne organe da rade svoj posao, i tek onda, kada oni to završe, i kada se utvrdi zaista prava istina, onda neka Sud presudi po slovu Zakona za ovo nedelo, za koje se sumnjiči i optužuje ovaj...
    Niko nema prava da sudi i presuđuje, sem Suda!
  • X

    25.01.2021 08:55
    X
    Sve je ovo meni cudno od pocetka,bukvalno po svemu. Sada najavljuju snjimanje serije"Mucuitelj"koje ce raditi zrtve. Neznam ali ovo ce trajati dugo,a narod i mediji osude coveka pre presude. Suvise je trajalo dugo sva ta "silovanja,mucenja..." a da tek sada sve ide na sud. Jako mije cudno da od tolikih zrtava ni jedna nije prijavila ranije bilo kakvo nasilje? Osudjujem svaku vrstu nasilja i apelujem da se odmah tako nesto prijavi. Jer sve ako to traje predugo postaje sumnicavo,po nekoj logici.
  • Zabloodella

    25.01.2021 08:45
    @Anonimus
    Slažem se da u pravnoj državi svakoga treba smatrati nedužnim dok se ne dokaže da je kriv.

    Ali u isto tako pravnoj državi ne bi smelo da se desi da informacije iz istrage i sa saslušanja iz tužilaštva stižu u tabloide.
    U tako pravnoj državi nijedna devojka ne bi trebalo da se oseća ugroženo.

    „Teško je poverovati da je tako nešto godinama trajalo,a da se nije znalo." - Da li je potrebno da vas podsetim na sve ono što se prećutkivalo i prećutkuje u ovoj državi? Jeste, teško mi je da poverujem da pristajemo da zatvaramo oči, okrećemo glavu i negujemo kratko pamćenje.
  • Milica

    25.01.2021 08:34
    Ocekivano.
    Ovo je, na zalost, bilo ocekivano, obzirom na medijsku paznju koju je slucaj dobio i cinjenicu da bez obzira na sve veliki deo base zemlje he patrijarhalan u svojoj biti. Razymem ovu zenu da nije htela da ima status ostecene, jer jednostavno bi se po tabloidima provlacila i bila "cerecena". Setimo se one sirote devojcice sto ju je kidnapovao i silivao onaj dole, tabloidi su iznosili gnusne detalje. A ta devojcica jednog dana treba da se uda, ima poridicu i slicno. Poznajuci mentalitet, ona ce ceo zivot biti obelezena. Tako da je vrlo jasno zasto je ova zena ovako odlucila.
  • Stanoje

    25.01.2021 07:34
    Šteta što ova žena nije imala snage da dovrši započeto zbog ostalih żrtava i budućih devojaka.
  • Anonimus

    25.01.2021 07:27
    Sada će devojke redom da odustaju, slučaj nije jednostavan i ne bi trebalo da masa unapred presuđuje osumnjičenom. Teško je poverovati da je tako nešto godinama trajalo,a da se nije znalo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna