Autor: N1

Info
27.01.2021.
10:30
Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić demantovala je navode pojedinih medija u Srbiji koji su objavili da je potpisan Memorandum o razumevanju u oblasti turizma u uslovima pandemije kovid-19, između ministarstva koje ona vodi i Ministarstva turizma Grčke.
  • Vlada

    27.01.2021 10:49
    Razumem da Grci zele da se zastite i to je potpuno u redu. Ali nikako nemogu da razumem da ne zele da vrate novac koji im je uplacen u vidu avansa i kompletnih aranzmana pre pandemije. To je ucena i bezobrazluk. Ali mi Srbi smo takav narod da cemo to zaboraviti vrlo brzo i opet cemo ici kod njih kao da se nista nije dogodilo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna