Autor: Beta

Info
13.04.2021.
08:09
Policajac koji je pucao u 20-godišnjeg Afroamerikanca u jednom predgrađu Mineapolisa je, po svemu sudeći, "slučajno pucao" iz pištolja koji je izvadio umesto omamljivača, izjavio je šef policije Tim Genon, prenosi Glas Amerike (VOA).
  • Bojan

    13.04.2021 09:59
    @Feniks

    Ako je nezgoda, to daje mnogo goru sliku o policiji tog grada. Da je namerno potegao pištolj, to je samo tragično pogrešna procena situacije, ali ako je mislio da koristi tejzer dok je pucao iz pištolja to pokazuje zapanjujući stepen mentalne nesposobnosti.
  • Feniks

    13.04.2021 08:54
    Čitao sam o ovome u američkim vestima. Čini mi se da je zaista nesrećan slučaj i da nema veze sa rasizmom. Očekujem da optuže policajca za ubistvo iz nehata. Uzgred, policajac ima 73 godine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna