Autor: Tanjug

Info
18.04.2021.
22:14
Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović izjavio je danas da će rizik od zaražavanja virusom korona biti veći nego obično tokom Vaskrsa i Prvog maja i upozorava da tokom praznika ne smeju da se ponove greške iz februara.
  • Predrag

    19.04.2021 09:40
    Buduci doktore
    Stvar je jasna. Politika je iznad struke, ne samo u medicini. Nazalost, i sam ces se uveriti u to kada budes zavrsio fakultet i usao u ordinaciju. A sto se tice mera, vec su i vrapci na grani videli da se talasi ponavljaju ciklicno, sta god radili. Nekog balansa mora biti dok se sve ovo ne okonca. Nervoza i ishitrenost nam svakako nece doneti nista dobro. Stvari nisu crno bele.
  • Budući doktor

    19.04.2021 08:14
    Dokle više sa ovim glupostima, skup ljudi koji lažu. Ako je toliko rizično kao što pričaju zašto šaljete djake u škole, otvarate kafiće, a studente držite online... Mnogi i vežbe nemaju... Toliko puta ste porekli svoju reč da vam niko ne veruje više ništa.. zašto MEDICINSKI deo kriznog štaba koleba pod političkim ako je situacija zaista toliko opasna? Zar nije zdravlje naroda prioritet? Najgore su ove polu mere, ili zatvaranje ili puštaj sve, godinu dana je prošlo vi ste idalje zbunjeni...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna