Autor: Tanjug

Info
22.04.2021.
09:03
Evropska komisija se sprema da pokrene tužbu protiv Astrazeneke, preneo je evropski "Politiko", citirajući pet neimenovanih diplomata Evropske unije.
  • Dragan

    22.04.2021 14:40
    Ah
    Prof dr Dikić Ivan direktor Gete instituta Gete kaže da kod Astra Zeneke je u pitanju politika.Jer tu vakcinu pravi Britanija i Nemačka u vreme zategnutih odnosa zbog Bregzita.Tako da se vakcina našla između Nemačke i Britanije.Problem je da kod nekih mlađih antitela se vežu za trombocite koji normalno imamo u krvi.I tako stvaraju trombe ali je to 0,0000007%
  • Gospoda iz EU

    22.04.2021 10:06
    A šta će vam?
    Da vam Astrazeneka obezbedi doze dogovorene ugovorom, koje posle pobacate jer se građani ne pojave na vakcinaciji jer ste ih uplašili pričom o krvnim ugrušcima? Ili kad odlučite da drugu dozu umesto Astrazeneke date Fajzer i Modernu? Ili kad obustavite na neko vreme davanje Astrazeneke dok ne istražite nepoželjne posledice? Šta će vam uopšte ta vakcina? Dajte je siromašnima koji se ne bahate, kojima nije bitna politika i koji znaju da cene pomoć.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna