Autor: N1

Info
04.05.2021.
08:11
Osječko-baranjski župan Ivan Anušić iz HDZ-a izjavio je za N1 u Zagrebu da smatra da incident u Borovom Selu, gde je grupa mladića uzvikivala "ubij Srbina" i "Srbe ćemo klati", jeste govor mržnje, ali i da je to verovatno reakcija na izjave čelnika Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) koji, kaže, "dolivaju ulje na vatru".
  • Dragan

    04.05.2021 15:05
    A
    Pogledajte vrsti "nezavisnog" RTL Croatia i sve će vam biti jasno.Prva vest je bila neka spomen ploča "srpskih agresora", druga vest da su uhvaćeni izgrednici uz snimak šta su pevali.Dal će iko u Srbiji uputiti protest Hrvatskoj zbog anti srpske propagande RTLa ?
  • BoeserWolf

    04.05.2021 10:04
    Anušic: jeste genocid nad Srbima u HDZ za osudu, ALI Srbi su isprovocirali osnivanje ustaskog pokreta i sistematsko ubijanje svojim postojanjem.
  • Dragan

    04.05.2021 09:09
    Ah
    Sve poteklo od nemačkog RTL Ctoatia gde su u vestima prikazali spomen ploču "srpskih agresora" pa tek onda hapšenje huligana,zatim za kako rekiše ubistva hrvatskih policajaca.RTL glavni rasadnik pro fašističkih,pro ustaških vesti.U njihivim vestima svaki dan o proslavama tkzv domoljuba.A glupim hrvatima vrti već 5 g iste emisije.Sem vesti ništa drugo nije novo već jadno,otrcano.U da direktor RTL Croatia je visoki funkcioner HDZa.
  • EvoOvako

    04.05.2021 08:31
    Srbi su krivi i još poneki
    Srbi su krivi, jer su dozvolili da hrvatski ekstremni nacionalizam nikada ne plati. U Prvom ratu su se hrvatski ekstremni nacionalisti borili protiv svih ostalih južnih Slavena, među kojima je, svakako, bilo mnogo Hrvata.
    Nisu kažnjeni.
    Drugi svetski rat - hrvatski ekstremni nacionalisti su napravili najgnusnije zločine.
    Nisu kažnjeni.
    '70-ih godina - hrvatski ekstremni nacionalisti ubacivani kao teroristi.
    Nisu kažnjeni.
    '90-ih su Srbe od konstitutivnog narod sveli na statističku grešku.
    Nisu kažnjeni.
    Srbi i još poneki, koji su se borili za ujedinjenje južnoslovenskih naroda su krivi, jer su ovo dozvoljavali i nisu najoštrije kažnjavali, jer da je to bilo kažnjeno, naravno po slovu zakona i nikako drugačije, danas bi Ravnica bila ono što i treba - lokomotiva velike države koja bi prema ekonomskim standardima bila ispred Austrije.
    Možemo mi razglabati da je to zbo Engleza, Cije, emaj siksa, ali možemo i prihvatiti realnost da nismo dosledni i da stihijski ne rešavamo probleme i da ne izvlačimo poukem, jer da izvlačimo ne bi nam se toliko nesreća desilo za manje od 100 godina.
  • Djuri

    04.05.2021 08:24
    Uvek u hr
    Srbi su krivi za sve,a uskoro ce da nemaju ni penzije da plate,Prosice od Nemaca i eu.Sve ce se morati rasprodati za komad kruha,Nikakvu razliku nevidim izmedju Hrvata i Srba osim Pape i patrijarha.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna