Autor: Hina

Info
05.05.2021.
07:38
Platforma za internet trgovinu eBay otvorena je za mogućnost plaćanja kriptovalutama.
  • Ja

    06.05.2021 18:48
    @Dejan
    Isto što se dogodi kad ti lopovi udju u kuću i pokradu te. Pokraden si. Izgubio si. Eto to se dogodi kad izgubiš hard disk (samo ne znam kako možeš da izgubiš to, a da pri tom još negde nisi zapisao i sakrio).
  • Dejan

    05.05.2021 17:19
    Pitam se
    Kriptovalute polje koje nosi puno kontraverzi iz više razloga a osnovni je bezbednost. Svaka novčanica je jedinstvena sa svojim serijskim brojem, što je pokušao sa kriprovalutama kroz jedinstveni block chain niz ali šta se dešava u slučaju gubitka tog elektronskog zapisa na fizičkom uređaju?Šta se dešava u slučaju nekog većeg hakerskog napada? U koliko postoji kopija dela niza onda je to nešto što nosi mogućnost takoreći dve iste novčanice sa istim serijskim brojem tj legalan falsifikat

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna