Autor: Sputnjik

Info
09.05.2021.
11:29 > 16:58
Povodom 76. godišnjice završetka Drugog svetskog rata, na Crvenom trgu u Moskvi održana je Parada pobede.
  • Podbarac

    09.05.2021 20:04
    Čestitke
    Danas je veliki dan, jedna od retkih pravih praznika i prilika za sećanje, dan kada su svet i sloboda pobedili!

    Makar na kratko i simbolično - jer to nije bila pobeda nad "silama zla", nego nad "zlim i besmislenim ljudima" koji kada se udruže u mržnji i dalje mogu da poseju užas - bio on crven, beo, šaren ili crn - čak i u ime slobode!

    Eno ovaj komentar od @niko - je l' te baš toliko izjeda mržnja i nemoć - da i sad, na današnji dan, moraš da ispljuješ zloću iz sebe?

    E sad kad si se izmigoljio, stani pred ogledalo i pokaj se - nemaš još puno i zadugo, pa pokušaj da nađeš čoveka u sebi!

    Tolko.
  • C

    09.05.2021 13:09
    C
    Neka vam je srecan Dan pobjede...Ustala je RUSIJA iz pepele 1945. Ponosna nezavisna i danas stoji na braniku zapadnog imperijalizma....Kaka Rusija je kroz istoriju bila i ostala jedina zastitnica srpskog naroda u cjelini .To smo najbolnije osjetili 90tih kada smo bili izlozeni (kao i danas) napadu od strane 4.Rajha..90tih su Srbi bili jedini narod koji je pruzio otpor Novom svj.poretku..tada je Rusija bila na koljenima..DANAS NE HVALA DRAGOM BOGU!!
  • Niko

    09.05.2021 12:08
    Korona
    A sada nema korone kad je parada u bratskoj Rusiji?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna