Autor: Beta

Info
09.05.2021.
17:13
Nemačka je danas obeležila sto godina od rođenja Sofi Šol, ikone otpora nacizmu, koja je kao studentkinja bila članica tajnog udruženja "Bela ruža".
  • Ilo

    10.05.2021 07:55
    @Jovan Tutački
    Umesto metka neplaćeno bolovanje i ostale ucene, kad malo bolje razmisliš i jesu na čelu nacisti. A, ti im još ideš uz nogu...
  • Jovan Tutački

    10.05.2021 04:59
    NEMA HEROJA NOVOG DOBA
    Ona je bila spremna da "žrtvuje svoj život za slobodu, za svoj stav i za svoju savest". Ona se nije plašila krvoločnih nacističkih sudija i žrtvovala se za veliku stvar ne plašeći se giljotiniranja, a ovi današnji antivakseri i njihovi fanovi se plaše najobičnije tanke igle. Da su im nacisti na čelu dobijali bi po metak umesto igle.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna