Autor: RTS, Novosti

Info
07.06.2021.
22:05
Jedna osoba je poginula, a tri su teško povređene u sudaru automobila i teretnog vozila na magistralnom putu Čačak-Požega.
  • Novosađanka

    08.06.2021 22:49
    Saučešće
    Saučešće porodici, i želja da se povređeni izbore sa povredama zbog svojih najmilijih.
    Mislim da kada neko od naših sugrađana pogine ili je teško povređen u saobraćajnoj nesreći nema mesta za osuđivanje ko je kako vozio i ko je i da li je kriv. Svakom može to da se desi kada sedne u automobil.
    Meni je moj instruktor vožnje rekao na prvom času “kada sedneš za volan jednom nogom si u grobu, a drugom u zatvoru”. I to je na žalost istina. Ja i dan danas vozim i uživam u vožnji, ali uvek mi je to na pameti.
  • goran

    08.06.2021 09:30
    Pogledajte naslove zadnjih nekoliko dana, nesreca za nesrecom.
    Bahatost, inacenje, primitivizam, nekultura.
    Ne pamtim kada sam video saobracajnog milicionera.
    Da li oni uopste postoje?
  • /

    08.06.2021 07:54
    Garant je preticao kolonu vozila.
    Strasno je koliko cesto ljudi na slepo preticu kolone vozila... Nije ni cudo sto ima ovoliko nesreca...
  • Banderaš

    08.06.2021 06:51
    Korupcija
    Zbog bahatosti,bezobrazluka,brze vožnje,nepismenosti i nebrazovanja srbija ima sedmično više mrtvih i osakaćenih,nego godišnje Švajcarska i Austrija zajedno koje imaju sličan broj stanovnika,ali deset puta veći tranzit kroz svoje zemlje. Ko je u tom poređenju glup,a ko je pametan?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna