Autor: Beta

Info
08.06.2021.
13:37 > 14:15
Nacrt Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja legalizovao bi selekciju informacija koje služe interesu pojedinaca i interesnih grupa, saopštila je Koalicija za slobodu medija.
  • .

    08.06.2021 15:06
    Na ovu vest 0 komentara!
    A od ovoga sve polazi - kada se informacije prikriju, nema nikakve odgovornosti političara, oni mogu da rade šta god hoće.

    Ali zato na vest o imenu tamo nekog još nepostojećeg mosta u NS-u (možda bude izgrađen, a možda i ne), bilo je desetine i desetine komentara.

    Tipična ljudska glupost - daš im zabavu (da imenuju nepostojeći most) i oni se upecaju, a u međuvremenu ovo i još ko zna šta će proći ispod radara.

    Vi sve siromašniji, političari i podobni sve bogatiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna