Autor: Tanjug

Info
13.06.2021.
09:52
Na ustavnim promenama se intenzivno radi i građani će se o njima već na jesen izjašnjavati na referendumu, rekla je danas ministarka pravde Maja Popović.
  • /

    13.06.2021 20:25
    /
    i ne samo sto nije bilo referenduma za krompir i paradajz vec je batine dobijao svako ko nije hteo da ga zasadi
  • Марина

    13.06.2021 18:56
    Неки од запослених у правосуђу су агенти страних служби или страначки војници данас практично непостојећих квислиншких странака, тако да тзв. независност значи искључиво контролу српског правосуђа од стране окупаторске еу и њихових овдашњих слугерања. Српско правосуђе ће бити под трајном контролом и управом српског народа и српске државе. Никакав струковни имагинаријум. Притом сагласност за избор сваког појединачног судије и тужиоца мора дати и СПЦ, апсолутно је неприхватљиво довођење атеиста на било коју значајну правосудну функцију.
  • Mihajlo

    13.06.2021 16:28
    Samo sutra
    Uvalili svoje tuzioce i sudije, a ostale zaplasili, i sada kao brinu o nezavisnosti sudstva.
  • Pannonian

    13.06.2021 15:00
    Organizovani Kriminal
    Sledeće poglavlje koje je trebalo biti otvoreno u cilju usklađivanja zakona sa E.U. je upravo pravosudni sistem, veoma jasno se čulo iz Brisela da Srbija nije pravna država. Vlast sada pokušava ovako da dočara pravni sistem i da kao takvi prođu u cilju otvaranja novog poglavlja. To što niti jedno nije zatvoreno, to što smo naj sporiji od svih prethodnih zemalja u tome, se ne pominje. Sakupljaju se jeftini politički poeni pred neinformisanim građanima, Briselu je jasno sa kim imaju posla ali nemogu oni za nas da uklone kriminal koji ovde vlada, i što bi kad mogu da ih koriste. Kao što su potpisali saglasnost oko sankcija Belorusiji ali da se to ne objavljuje ovde jer igraju dvostruku igru. Svima je jasno da će kad tad odgovarati za sve što su uradili i da će lustracija doći na vrata njihovih saradnika i rodbine kad tad, zato moraju da se održe što duže na vlasti i osiguraju svoju starost i opstanak porodice. Što se Kosova tiče, trebaće vremena kao što je trebalo Mađarskoj da prihvati da im je Vojvodina, njihova još plemenska teritorija oduzeta, migracije su prirodne a shvatićemo to i mi vremenom. Naj veće i jedine žrtve su narod koji živi na Kosovu, mislim na sve. Ruski uticaj je kao smanjen uklanjanjem Stefanovića pa sada misle da im E.U. više veruje, Brisel će ih kao podržavati dok slede upustva ali do jedne tačke. Tužno je što je narod ovde toliko obmanut da ga ni ovi na vlasti, ni druge države ne uzimaju u kalkulaciju oko bilo kakvih promena, ali za to krivi smo samo mi.
  • /

    13.06.2021 14:29
    /
    sa referendumima je ovo .ranje i pocelo.
    referendum nije za srbe. ne bi imali krompir i paradajz da je obrenovic napravio referendum o tim bijkama
  • ozvalavljen

    13.06.2021 13:46
    Mouth saliva
    ..."cilj nezavisnost pravosuđa"

    znaci sami priznajete da sad nije nezavisno
  • Advokat

    13.06.2021 12:53
    Klasicna zamena teza u reziji SNS, izmena ustava ce omoguciti skupstini (citaj predsedniku) da predlaze i bira sudije i tuzioce. Jos jedan korak ka urusavsnju principa podele vlasti. Svako ko misli svojom glavom mora biti protiv promene ustava!
  • Ustav ne dam

    13.06.2021 11:40
    Nema menjanja Ustava, i nikakav referendum ni za šta.
    Što ste zakuvali, sredite, Ustav zbog vas da menjamo nećemo.
  • Stole

    13.06.2021 11:23
    Nezavisnost sudstva ili nezavisnost Kosova? Zivi bili pa videli..
  • Pera

    13.06.2021 11:10
    Jos jedna farsa u organizaciji SNS-LDP-LSV-SRS-ITD
  • Ustavna preambula

    13.06.2021 11:04
    Gledajte da uz te ustavne promene pravosudja poturite ovom glupom narodu i onu da imamo dozivotno predCednika, zna se i koga.
  • Gružan

    13.06.2021 10:15
    Po meni, ljude za svaku poziciju u sudstvu i tužilaštvu treba da bira predsednik Vučić. I kada ne bude više predsednik. Dati mu mandat za to 30 godina, i da u godini kada ističe mandat izabere svog naslednika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna