Autor: FoNet

Info
15.06.2021.
11:51
U vreme kad je u zemlji u kojoj živimo suspendovana demokratija, kada parlament ne funkcioniše, a mediji neumorno proizvode laži skovane u vrhu aktuelne vlasti, odgovornost pozorišta je tim veća.
  • Jovan

    15.06.2021 16:00
    @Glumica
    Ako tako glumite kao sto razumete pročitano.. Onda ste dobro i placeni.. Jako vam je jadan komentar... Prosto ne mogu da verujem.. Da je neko glumac i da ovako ne kapira.. Nije ni čudo što smo roblje..
  • Evo resenja.

    15.06.2021 13:46
    Kad smo vec kod kapitalizma
    Postovana glumice,
    Da li Vam je do sada mozda padalo na pamet da se i vi preorijentisete na reziju? Ukoliko su plate toliko vece u njegovoj profesiji u odnosu na plate u vasoj, mozda biste resenje vasih problema mogli da potrazite u preusmeravanju na posao koji se bavi neko poput Kokana?
    Bas me zanima odgovor.
    Hvala
  • Zabranjeno pljuvanje

    15.06.2021 13:30
    @NS glumica
    Nemojte tako ne argumentovano, kao SNS.

    Ako niste zadovoljni, direkno sa nadređenima pregovarajte se i borite za svoj status.
    To je taj surovi kapiralizam.
    Oni koji teško žive nemaju vremena za ovakve stvari poput Kokana.
    On se bori po pravilima tržišta grize za svoje jatake.
  • NS glumica

    15.06.2021 12:19
    Kokan priča o teškom životu a vozi se u džipu. Ne živimo mi isti život čoveče,zašto su honorari glumaca na kojima stoji pozorište neuporefivo manji od njegovog honorara. Ja radim za 45.000, igram bar 10 predstava mesečno, a on za režiju u kojoj igram dobije najmanje 10.000 EVRA, plus honorar za adaptaciju, svetlo... Ne živimo mi isti živor, malo je licemerno da on govori o teškom životu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna