Autor: Tanjug

Info
17.06.2021.
06:47
Iako Narodna banka Srbije ne utvrđuje visinu naknada za pojedine usluge, od banaka očekujem da pokažu odgovornost i shvate da ni one ne postoje bez građana i privrede.
  • Pera

    17.06.2021 08:59
    A šta utvrđujete ?
    A šta utvrđuje i čemu služi NBS ? Da isplaćuje Guvernerki platu od 5.500 eura mesečno ? Da maltretira građane u vezi sa otvaranjem računa u inostranstvu ? Da slučajno ne ukaže bankama na brojne nezakonitosti u radu i na obavezu poštovanja pravnog poretka ove zemlje ? Da im slučajno ne kaže - alo bre, jel vidite ove hiljade presuda u kojima piše da radite nezakonito i da vam je pola ugovora o kreditu ništavo ?! Ma jok, služi da im se donese ZPP po njihovoj meri, a na štetu građana ove zemlje !!! Sramota !!!
  • Smetalo

    17.06.2021 08:33
    Kartel
    Bankari su se sasvim lepo dogovorili da u koju god banku odete na kraju ce vas sve te naknade izaci na isto. Negde platis na mostu a negde na cupriji.
    Nego, ko utvrdjuje iznos naknade koji se uzima trgovcima za placanje karticama preko POS terminala? Trenutno je to velikih 2,5% od prometa, i jos vam zadrze pare 1 dan bez kamate. I dodatno naplacuju koriscenje terminala. Vlasniku kartice jos naplate i cuveno odrzavanje racuna. Win-win kombinacija, tri puta dobijas na svakoj transakciji. A banka zaracunava zateznu kamatu za svaki dan vaseg kasnjenja uplate.
    Ako se ne varam, firma koja drzi veliki broj tih POS terminala je firma povezana sa Čaletovim bratom. Zasto se o ovome cuti?
  • VOŽDOVAC

    17.06.2021 08:30
    ?
    ..a da li Andrej Vučić radi u NB?
    Koje mu je radno vreme?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna