Autor: Tanjug

Info
17.06.2021.
09:05 > 09:06
Nekoliko stotina demonstranata okupilo se juče Budimpešti zahtevajući od predsednika Mađarske da poništi nedavno izglasan zakon koji stigmatizuje LGBT populaciju i ograničava njihova prava.
  • Segedinac

    17.06.2021 23:04
    Propaganda
    Ovaj zakon zabranjuje LGBT-propagandu koja vec kuca na vrata u osnovnim skolama pa cak i u vrticima. Kao otac ne zelim da mi deca u vrticu slusaju LGBT-propagandu u bajkama. Ja zivim u Segedinu. Nema ovde nikakve diktature. Madjarska je slobodna zemlja. Ovde nema "No Go Zona" kao na "demokratskom Zapadu".
  • Marko

    17.06.2021 15:00
    Čist populizam i manipulisanje zatucanim plebsom, pucanje na emocije i iskrivljavanje (naravno da se svako normalan protivi pedofiliji). Homoseksualnost i pedofilija nikako nisu ista stvar. Rasplamsavanje straha. Uplašiš narod onda im kao ponudiš rešenje i ti si im bog.
  • Nemac

    17.06.2021 13:59
    Ljubav
    Meni ne smeta, svako da radi sta zeli jer svi mi trebamo da imamo prava na isto. Moje je licno hocu li to gledati ili ne.
  • //

    17.06.2021 10:51
    EU će ovo ukinuti jer je zaista diskriminacija.

    Jedno je čuvanje dece od eksplicitnih scena (kakve god prirode i orijentacije).
    A drugo je zabranjivati pomen različitosti koja je tu, postoji.
    To je dezinformisanje dece i diskriminacija.

    Dušebrižnicima, kako mađarskim, tako našim koji će sad likovati, međutim ne smetaju scene nasilja i ubistava koje se prikazuju deci... ne, njima samo smeta različitost.
  • Samo bi mi jos to

    17.06.2021 09:47
    Trebalo
    Da mi izmedju "Sasvim prirodno" i "Slagalice" iskoci reklama za durex, sa dva bradata hipstera u šarenim košuljicama, kako se zavodljivo gledaju....i da mi jos govore kako je to normalno....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna