Autor: Snežana Miletić

Info
22.06.2021.
09:30 > 12:35
Društvo je razoreno da bi se ljudima lakše manipulisalo, a sve bi bilo drugačije kada bismo neistini rekli - ne, a istini - da, kaže filozof Paković i dodaje da, uprkos strahu, moramo da činimo dobro.
  • Niko

    23.06.2021 06:57
    Za utehu ti si sinoc bar navijao za svoje na euru i prodjoste dalje. A mi ni da se plasiramo.
  • lav petov

    22.06.2021 16:37
    mudro i potresno
    mudar i potresan intervju, hvala Zlatku i Snezani
  • Orwell Vegan

    22.06.2021 13:37
    Istina
    Treba dobro poznavati spise iz mnogih religija pa onda suditi o tome da li je Darvinova teorija o postanku vrsta jedina moguca. Materijalisticko objasnjenje sveta je nerealno. Zasto Darvinova teorija ne moze da objasni poreklo Sunca i Meseca, dan noc, Suncev sistem, ili barem harmoniju prirode i zivotinja, sistem van poimanja ljudskog uma. Svaka zivotinja od milijardi iz svake vrste kao i svaki covek je posebna individua, ima svest, oseca i misli, donosi zakljucke, opremljene su svim potrebnim kapacitetima da se razvijaju mentalno i zive svoj zivot, takodje i biljke. Jel moguce da neki ljudi veruju da je ovaj masterdizajn nastao sam od sebe?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna