Autor: FoNet, RTS

Info
22.06.2021.
08:40 > 08:41
Evropska unija se sprema da smanji količinu britanskog televizijskog i filmskog sadržaja koji se prikazuje na njenoj teritoriji, radi umanjivanja uticaja britanske "meke moći", piše Gardijan.
  • Ns

    22.06.2021 12:02
    Cccc
    Neznalice i klinci lupaju minuse na komentare. Britanski bbc ima najbolje dokumentarce na svetu,kvalitetni. Za razliku od ostalih imaju dobre filmove i serije. Posle njih idu francuzi,skandinavija,spanija pa italija po filmovima i serijama,mislim da ovo usa pritiska evropu da to uradi
  • Bravo, EU!

    22.06.2021 09:55
    Baš si smešan
    ... a i mora da su ti polupani svi lončići! Menjaj doktora, možda ti neko potrefi lekove!
  • @Program Plus

    22.06.2021 09:55
    Odličan komentar i hvala za podsećanje.
    Noćni program TV ZG je zaista bio vrhunac.
    Čak je i TV NS imao dosta dobar program - TV NS je davala neke serije pre TV BG. Nekad bilo... sada je sve vojvođansko uništeno.

    Britanski TV, filmski i serijski program je vrh vrhova na celom svetu, boljeg nema, pa je bilo kakvo dirigovanje jako jako loše.
  • sour losers

    22.06.2021 09:27
    uvek je lakse drugog ocrniti nego sebe poboljsati....
  • glupost

    22.06.2021 09:18
    Britanska produkcija je apsolutno najbolja i najkvalitetnija na svetu.
    Čak i naučno-popularne emisije, tačno se vidi razlika između boljih i zanimljivijih britanskih i dosadnijih nemačkih.
    Na gledaocima je da biraju, a države i unije ne treba da se mešaju.
  • Program Plus

    22.06.2021 08:59
    Već viđeno
    Ovo je bilo i u Jugoslaviji. Prvo se Radio Televizija Zagreb dosetila da napravi noćni program, koji je puštao dobru muziku i serije. Onda su mudri starci iz predsedništva SFRJ seli i rekli da to ne može tako jer pod A: radni narod neće moći da ustane na posao sledećeg dana, ali bi se tada pobunila cela država da su to ukinuli. Onda su rekli pod B: može, ali da svaka socijalistička republika i autonomna pokrajina pravi svoj noćni program, pa da se smenjuju po ključu. Malo je reći da je zagrebački noćni program u toj konkurenciji i dalje bio vrhunski, a ono ostalo, kako koji. Poređenjem se samo omogućilo narodu da shvati kako nismo svi isti i da u nekim televizijama vlada profesionalizam dok druge otaljavaju posao.

    Videće i EU isti efekat. Za početak narod neće da gleda filmove na francuskom jer je engleski mnogo lakše razumeti. A drugo, engleske serije su zaista najbolje. Neka probaju, ali predviđam neuspeh.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna