Autor: Tanjug

Info
25.06.2021.
08:17
Učenici osmog razreda završavaju danas malu maturu rešavanjam zadataka iz kombinovanog testa.
  • Prepisivanje

    25.06.2021 11:50
    Sta vas briga ko prepisuje a ko ne. Sve srednje skole u gradu su ocajne izuzev Jovine a i tamo upadnu razni seljani preko reda jer u manjim mestima pljuste petice. E sad na kraju dana radno sposobni su oni koji su neato i naucili pa vidite da vam se deca obrazuju a NE DA SKUPLJAJU BODOVE indijanci jedni prestanite da vrsite pritisak na decu
  • Daca

    25.06.2021 09:59
    Prepisivaci
    Telefoni su dozvoljeni!!!Precutno, ali ih deca koriste!Moje dete koje je ucilo 8 godina i posteno bez prepisivanja dogura do 17-18 bodova, a malu lazljivci, prevaranti i varalice bez trunka mozga uz telefone i prepisivanja skupe 19-20 poena.Zato ati ste ih vi mame i tate tako naucili, zato sto vi lazete i varate i lizete dupeta za vas interes. JA SAM NA MOJE PONOSAN, A DA LI STE VI NA VASEG MALOG PREVARANTA???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna