Autor: FoNet, N1

Info
25.06.2021.
17:36 > 18:03
Zaštitnik građana saopštio je danas da je po sopstvenoj inicijativi pokrenuo postupak kontrole i zakonitosti rada Petnice.
  • Pravda za časne

    25.06.2021 20:05
    Nece zatvoriti, nego ovaj ološ da pozatvaraju. Ima mladih naučnika koji će biti presrećni da rade. Ovi hoštapleri im nisu dali, niti daju da rade jer i bolesni kao što se vidi, jedni druge štite.
    Dragi mi je da ste ih novinari počeli provlačiti po novinama, treba da se vidi sramota i javno da se osramote.
  • pera

    25.06.2021 19:05
    ..
    Vec vidim, zrtve, po obicaju, ostace kratkih rukava i razvlacene po medijima, S nista, to je jasno jer je sve zastarelo, uprava ce biti sklonjena i Petnica, kao jedina oaza znanja, nauke gde idu oni sa suprotne strane spektra od onih koji idu u reality, prestace da postoji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna