Autor: Tanjug

Info
24.07.2021.
09:21 > 07:08
Toplotni talas u jednoj od najhladnijih oblasti na svetu izazvao je šumske požare i zapretio sibirskom gradu Jakutsku vazdušnom apokalipsom u vidu gustog otrovnog dima, upozoravaju nadležne službe.
  • Megido

    24.07.2021 08:44
    Vatra u Sibiru
    Nažalost to je postala karakteristika našeg 21. veka, požari koji buknu od jednom, teško se gase i proždiru ogromna prostranstva. Ali i to je čudno da gore najekstremniji delovi planete. Ljudima to liči na smak sveta koji neki zovu Apokalipsom. E pa lepo, u toj knjizi koja na srpskom glasi Otkrivenje, stoji da ni priroda, ali ni ljudska pohlepa i trka za profitom nauštrb flore i faune, neće uništiti delo Božjih ruku - planetu Zemlju. Bog je obećao da će se obračunati s onima koji uništavaju Zemlju i on će njih uništiti, a Zemlju pretvoriti u rajsko obitavalište, i ljudima više nikad neće biti dozvoljeno da devastiraju ovu predivnu kreaciju Božjih ruku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna