Autor: 021.rs

Info
23.07.2021.
10:52 > 10:54
Građani Karaburme i dalje protestuju u Ulici Marijane Gregoran, na pešačkom prelazu gde je stradao devetogodišnji dečak, kada je na njega, njegovog brata i oca naleteo automobil.
  • Pišta

    23.07.2021 18:02
    Da je...
    ... tatin sin to isto napravio npr. u Dubaju, decenijama ne bi video sunce. Ali...
  • nikola

    23.07.2021 14:04
    da se zapitamo
    U kojoj normalnoj zemlji se pocinilac ovakvog krivicnog dela sa teskim kvalifikacijama pusta da se brani sa slobode? Nemoj mo se zavaravati, korupcija i nepotizam postoje i u zemljama vrle demokratije na koje se pozivamo. Ali cak i tamo postoji crvena linija.
    Problem naseg drustva se se sastoji u tome sto je crvena linija odavno izbrisana potezima istih politicara koji bi morali da je postuju kao svetinju, ako nizbog cega drugog nego zbog misljenja birackog tela i licnih interesa koji proizilaze iz istog. Tolika degradacijija morala i dopustenosti svega je nezapamcena u analima postojanja ljudskog roda. Ministar policije i jedan od kljucnih ljudi Beograda nisu bili upuceni u situaciju u zemlji u kojoj svaki fragment informacija drze pod svojom sapom. Pa se sada jadni siti isplakase nad sudbinom neduznog deteta. Ako gospodina i vrate u pritvor, bice to iskljucivo pokusaj dobijanja politickih poena pred predstojece nam izbore. Ne daj boze da je pocinilac datog dela bio jedan od gospode koja naricu , ili njihove rodbine. Nestao bi slucaj kao i medijska usmerenost ka istom u roku od dva dana. I da li stvarno vise iko veruje ovim spin informacijama koje nam se serviraju svakoga dana. Banda neukih oportunistickih ljubitelja svoje guzice je zajahala i buducnost nase dece podredila sebi, pod parolom posle mene potop
  • c

    23.07.2021 12:11
    mene koganesto hronika ne dotice, ova vest je uzasno potresla.

    Par dana samo o tom detetu i njegovoj porodici razmisljam. Srce mi se cepa.

    Molim svaku mislecu osobu u ovoj zemlji da ucini sve sto je u njenoj moci da se ovo nikada vise ne ponovi.
  • Verujem

    23.07.2021 11:32
    Vesti iz nesvesti
    I odmah posle izjave su otišli u Ministarstvo zdravlja da vide gde je zapelo sa uplatom za malog Gavrila. Smradoviii, samo su vam rejtinzi bitni! Zar mislite da vam iko sa gram mozga veruje. Fujjjj
  • Imre

    23.07.2021 11:21
    Sve je pocelo od Andree Bojanic, mislite o tome!
  • igor_t

    23.07.2021 11:18
    Pravosudje nije nezavisno, dzaba trubite o tome non stop, i dzaba sada jadno skupljate politicke poene na ovom dogadjaju, sram vas bilo.
  • opozicionista

    23.07.2021 11:14
    Vulinova izjava pokazuje da ova sadašnja garnitura na vlasti uopšte ne shvata da vlast znači i odgovornost. To ne shvataju ni njihovi birači.
    A sve to im omogućavaju oni koji ne žele da učestvuju u političkom životu zemlje.
  • Niko

    23.07.2021 11:04
    Sramno je da
    Skuplaju političke poene nad lešom devetogodišnjeg deteta.
  • Omg

    23.07.2021 11:01
    Ma sta vas dvojica pricate i o kakvom pridruzivanju i solidarisanju???? Na pozicijama ste, vratite ga u pritvor, od vase lazne empatije nemamo nista!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna