Autor: Beta

Info
24.07.2021.
18:28
Reprezentativac Srbije u streljaštvu Damir Mikec rekao je da još nije svestan uspeha, nakon što je danas osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju.
  • Niko

    25.07.2021 03:11
    Kakvi komplesasi trace ovaj vazduh,hejtuju i lazno moralisu. Ako nemate ispunjen zivot ljubavlju,radom,srecom,patriotizmom onda ovo shvatam kao deo vase terapije i lecenja. Zelim vam brzo izlecenje. Bravo Mikec i srecno svim nasim reprezentativcima.
  • +-

    24.07.2021 18:55
    Svaka čast Damiru i Tijani ,ali ne volim to 60k€ 50k€ ,za medalje. Zašto, čemu....kao Nadja H. dibila stan pa otišla iz Srbije. Ovi kao promovišu Srbiju. Pitajte za mesec dana bilo koga u Svetu ili ,čak u Srbiji ko su prve tri takmičarke u tekvondou do 48kg. na Olimpijadi. Koliko njih će znati? Danas je dežurni interventni kardiohrurg u Kamenici spasio nekoliko ŽIVOTA i nema nikakvu nadoknadu,osim redovne plate.Šta je vrednije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna