Autor: Tanjug

Info
03.08.2021.
09:45
Epidemiolog Branislav Tiodorović izjavio je danas da broj hospitalizovanih među novoobolelima od kovid19 ukazuje na to da delta soj potiskuje britanski.
  • Predrag

    03.08.2021 11:52
    Dzabe sve
    Sama vakcinacija neće zaustaviti porast novih sojeva i zapravo bi mogla da podstakne evoluciju sojeva koji izbegavaju njihovu zaštitu, upozorili su istraživači.

    Takođe su dodali da ljudi moraju da nose maske i preduzimaju druge korake da spreče širenje sve dok se skoro svi u populaciji ne vakcinišu.


    Njihovi nalazi, objavljeni u „Nature Scientific Reports“, podržavaju nepopularnu odluku američkih Centara za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) koja je savetovala čak i potpuno vakcinisane ljude da počnu ponovo da nose maske u područjima sa stalnom ili visokom transmisijom.
    Dakle, prestanite već da nas umarate sa vašim vakcinama. Neće neke osobe i to je to, oće neke osobe i opet je ok. Hajde, vratite se u ordinaciju ili u penzionerski status.
  • Noce 1955

    03.08.2021 10:46
    Silovanje zdravog razuma
    Koliko testova na obican sezonski grip je R.Srbija i Ministarstvo Zdravlja imalo na stanju februara 2020 e godine a koliko testova na grip ima sada na stanju za avgust 2021 e?Hvala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna