Autor: Beta

Info
07.08.2021.
20:29
Nova protestna vožnja održana je večeras u Zrenjaninu jer građani nemaju zdravu vodu za piće 17 godina.
  • VlaK

    08.08.2021 12:11
    komentar
    Posle toliko godina nemanja vode za piće uopšte nemam nikakve empatije za stanovnike Zrenjanina. Vama je dobro tako očigledno. Ja bi vam i struju ukinuo. Prvo jednom dnevno, pa polako povećavao. Sram vas bilo.
  • Dragan Milano Italij

    08.08.2021 10:13
    Daće im balon vode pred izbore
    Dobiće balon mineralne izvorske vode od pet litara gratis na dan izbora zajedno sa dve hiljada dinara i sto grama rinfuz kafe i litar jestivog ulja i to je to.Svi će ih opet glasati.U 500 eura opklade momentalno mogu da stavim na sto kakav smo glup i dementivan narod.Čast izuzecima kojih je svakim danom sve manje i manje.

    Pozdrav iz Italije za sve preostale normalne ljude sa pamćenjem u Zrenjaninu.

  • Ivan

    08.08.2021 07:24
    .
    Zrenjaninci, ne treba da pravite protestne voznje,vec da zatvorite grad i onemogucite bilo kakvo funkcioisanje dok ne dobijete zdravu česmušu. Kako vas nije sramota vase dece da 17 god se mirite sa tim da nemate obezbedjenu najosnovniju potrebu
  • Sojer

    08.08.2021 07:15
    Ako vam je lakše !?
    Da li iko veruje da je pre tih 17 godina, kada je konstatovano da ima arsena - i da voda nije za piće ( i ishranu) ista ( voda) bila " u redu"?Bio sam šokiran 1985.kad sam prvi put podmetnuo čašu ispod slavine u Zrenjaninu : žuta boja sa mirisom i ukusom ( što voda nije po definiciji).
    Znači " ne 17 godina Zrenjanin nema vodu za piće" nego Zrenjanin n i k a d nije imao vodu za piće ( sada možda nema ni tehničku, to ne znam), baš kao i većina mesta u Vojvodini, ali šta nas briga, to nije važno, važno je da su režimi sve uspešniji a njihovi predstavnici sve bogatiji.
    Ima li neko ko je bio na vlasti u Zr.,Vojv.,Srbiji da je siromašniji nego " pre vlasti"? NEMA, znači super je.A ovi sada na čelu s Vođom su pravi Krezovi!
    ..beš vodu za piće, prvobitna akumulacija kapitala uspešno ide već 30 godina, ej 30 godina?!Pola života.
    Voda ne valja a mi i dalje živi a neki i bogati."Hej, haj baš nas briga vozamo se na taljiga"!
  • Miloš

    07.08.2021 23:23
    Mentalitet
    To su trpeljive Lale, to se u Užicu ili negde u Šumadiji ne bi moglo desiti!
  • Tasic

    07.08.2021 22:09
    Ekonomski tigar uzvraća udarac
    Ovo kao da gledam Top Listu nadrealistu pre 27 godina kada dolazi novinar u nekoj fabrici i i pita radnika"Je li tačno da vi niste primili platu 14 godina i da ulazite u Ginisovu knjigu rekorda" radnik kaže"Pa jeste 14 godina bez plate eto...".Novinar dalje pita"Šta će biti ako primite platu ipak?"radnik kaže"E pa ništa od rekorda...".

    Tačno 27 godina je prošlo od tada sve je isto u zemlji.I narod i plate i ljudi.To što ima mozga je odavno otišlo odavde.Shvatilo da nema sa kim da istraje i da dočeka normalnu penziju.Bez želje da vredjam bilo koga.

    2021 a godina zemlja kandidat za ulazak u Evropsku uniju od 2009 e godine u 2021 u šestom po veličini gradu u zemlji nema niti pijaću niti tehničku vodu ne 17 dana,ne 17 meseci već 17 godina.

    I ljudi u tom gradu plaćaju sve regularno u zadnjih 17 godina svaki račun za vodu koji im dođe niko se nije usudio da ga ne plati...



Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna