Autor: Beta

Info
10.08.2021.
22:42
Hiljade Poljaka izašle su večeras na ulice Varšave i još 92 grada širom Poljske u odbranu ostatka slobodnih, nezavisnih medija.
  • Vladan

    11.08.2021 17:30
    @Djuri

    Učimo svoju decu da paze u osnovnoj i navodimo te kao primer šta se desi onima koji to ne rade.
  • Djuri

    11.08.2021 09:12
    Sve manje i manje slobode.
    Vlada poljske pokusava da ogranici strani uticaj u svojoj zemlji,Dali vi stvarno mislite da ,,Americka televizija,, zagovara slobodu,Dali vi stvarno mislite da bi vlasnici jedne TV kuce sa nacionalnom frekfenciom rizikovali svoj kapital i dobit,zbog,,slobode govora,,i teranja inata bez da imaju korist i dobit?Sta je sloboda govora danas uopste? Kolko kosta da se dospe u medije,i ko vedri i oblaci u svetu o cemu ce se pricati? Ucite svoju decu o informisanju i zamkama dezinformacija i zavodjenja.Toliko se tehnoloski otislo napred ,usadjuje se model ponasanja ljudima kroz razne medije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna