Autor: 021.rs, Vijesti

Info
11.09.2021.
10:31
MUP Srbije je saopštio da nisu istiniti navodi koji su se pojavili u pojedinim crnogorskim medijima da je srpska policija maltretirala sina crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića.
  • Gogo

    11.09.2021 14:20
    Pa valjda je to sticeno lice sa pripadnicima cg policije koje vrsi obezbedjenje pri ulasku u drzavu moralo da prodje neke procedure...serijski brojevi oruzja, reg tablice, bezbednosna provera... pa bi se u slucaju navedenog incidenta znalo o kome se radi. Ili se u nasu drzavu ulazi ko u kafanu?
  • Grbavi

    11.09.2021 14:14
    Čekaj, strani državljanin nosi oružje. Pretpostavljam da je telohranitelj naoružan. Ako imaju diplomatski imunitet jesu li bili u obeleženim kolima. S kojim pravom neko uopšte sme da ide naoružan. To je to u Srbiji postoje građani prvog i građani drugog reda. Mnogi pripadnici ovih drugih izdali bi i rođenu decu i ne biraju sredstva samo da se na tren domognu da budu pripadnici visheg reda.
  • Hemodroid

    11.09.2021 14:12
    Ps neka vulin strucnjak za nabavku kamera uvede obavezne kamere za policiju i za kola i body cam i problem resen, pregleda se snimak i to je to.
  • Cica Miloje

    11.09.2021 13:27
    Da sve podsetim, policija je bila profesionalna i kada je prosle godine tukla goloruke gradjane po principu- pet policajaca na jednog coveka.
    Takodje je bila profesionalna kada je tukla ono jadno dete ometeno u razvoju u sred Novog Sada a pre toga ga bacila sa bicikla.
    Bila je i profesionalna kada je samarala vezanog coveka u autu u vreme vanrednog stanja.
    Nasa policija je profesionalna kada treba da se bije nas narod, posebno pet policajaca do zuba naoruzanih na golorukog coveka. Tu su najveci junaci...
  • Pera

    11.09.2021 12:47
    Koja sprdačina
    Policija ih "profesionalno" zaustavila i legitimisala? Mene u Crnoj gori policija nikada nije ni zaustavila ni legitimisala. Pogotovo ne "profesionalno". Koga lažete?
  • Milan

    11.09.2021 11:03
    Nešto se ne sećam...
    Nešto se ne sećam da sam video vest da je policija legitimisala Svetu Marovića i njegovog sina koji su prebegli u Srbiju u kojoj im cveta biznis, ali Krivokapićevu decu malo-malo pa neko presreće. Pametnom dosta...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna