Autor: Index.hr

Info
15.09.2021.
10:59 > 10:59
Već nedelju dana se ne smiruju napetosti pred osnovnom školom u Krapinskim Toplicama u Hrvatskoj, a razlog je nošenje maski u školi.
  • Pravi Ja

    16.09.2021 14:31
    Ja sam mojoj deci rekao da ne moraju da nose maske, i da me nastavnici slobodno pozovu na razgovor, ako im nešto nije jasno. Sve dok budu dozvoljeni skupovi, politički i ne politički, na kojima se redovno ne nose maske, ne moraju ni moja deca. Primera radi, jedan EXIT prima oko 48000 posetilaca za veče, i oni su kao svi testirani, a da ne pričamo o broju koji je ušao mimo kapija. O vakcini ne bih da polemišem, nisam protiv, ali ni ne vidim razlog da je primim, kao ni vakcinu protiv gripa.
  • Pavle

    15.09.2021 13:26
    Debi Lana
    Napraviše sebi usko grlo. Da je sreće tu će i da pukne sistem. Ili bar naprsne:
    zabranjuju da ide u školu, a zabranjeno je ne ići u školu.
    (Išao sam čitavu deceniju, znam iz prve ruke koliki je odnos korisnog i beskorisnog "gradiva").
  • marko

    15.09.2021 12:08
    Japanci su oduvek nosili maske, daleko pre korone.
    I zive najduze na svetu.
  • EvoOvako

    15.09.2021 11:11
    A bilo je i
    Privođenja.
    E sad, ako svi idu drumom, a tu šumom, logično pitanje koje se javlja jeste o osobi koja ide šumom.
    Dakle, razumem da postoje ljudiza koje "TO" ne postoji, ali realno je da postoji. Realno je da se u nekoj meri može korupcijom uticati na uvoz automobila, građevinskog materijala, privatizacije i slično, ali da li iko normalan može tvrditi da nas vlade država ubijaju zbog korupcije. Razumem da se to može pokušati, ali kada znamo da je problem sa koronom na svetskom nivou i kada vlade država u kojima je svest stanovnika najrazvijenija (CH, Finska, Norveška itd) vode borbu protiv virusa, zaista je glupo boriti se protiv mera za suzbijanje virusa.
    Stavi masku - i ćao. Ili se vakciniši.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna