Autor: Beta

Info
15.09.2021.
21:59
Papa Franja osudio je abortus kao "ubistvo" i odbacio mogućnost da Katolička crkva omogući istopolne brakove, nakon četvorodnevne posete Slovačkoj i Mađarskoj.
  • Miljan

    17.09.2021 16:20
    Po katoličkoj crkvi, dakle, abortus je zabranjen. A šta ako je trudnoća neželjena? Šta ako majka nema uslova da gaji dete? Šta ako se iz te trudnoće izrodi dete koje nije voljeno i tako budu uništena dva života, i deteta i majke? Bolje bi papi bilo da priča ono što treba, da evropska civilizacija nestaje jer se rađa premalo dece, jer nas gazde eksploatišu i političari kradu.
  • Paja

    16.09.2021 06:09
    Hor Beckih decaka
    Kakva licemernost, fuj! Pa ako negde istopolni odnosi funkcionisu onda je to upravo Katolicka crkva...
  • Ja

    16.09.2021 00:52
    Abortus je posledica lose kontrole radjanja.
    Kada bi se jednostavno i jeftino ili besplatno mogla ugraditi pouzdano pomagalo za sprecavanje nezeljenih trudnoca, ne bi bilo potrebe za abortusima.

    Abortus treba izbegavati kada nije neophodan ali zabraniti i osuditi ne.
    Eto zasto svakoj zeni koja zeli abortus ne postavite pitanje da li zeli jos da radja pa ako je odgovor ne, da se odmah i sterilise i resen problem ?

    Sa druge strane, postoje slucajevi gde je medicinski dokazano da bi se dete rodilo sa ozbiljnim manama, genetskim ili fizickim, zar je i tada abortus problem ? muciti i dete i roditelje ?

    ne zagovaram eugeniku ili neke od popularnih zavera nego zdrav razum.
    Kondomi su za omladinu preskupi, jazas podrzava 'durex'. Niko nije omladini objasnio da je i romed jednako pouzdan a 10x manja cena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna