Autor: Kristina Kalajdžić

Info
25.09.2021.
16:50
Povodom Međunarodnog dana prava javnosti da zna (28. septembar), organizacija Partneri Srbija podseća na neke od informacija od javnog značaja za koje je javnost ostala uskraćena u 2021. godini,
  • Pravda za Cvijana

    25.09.2021 18:33
    Ajde Vučko
    Objasni zašto je povučena optužnica protiv Karića!
    Zašto je službenik BIA bio na uviđaju kada je nađen leš, i da li je uobičajeno da BIA izlazi kada se nađe leš u reci?
    Da li je lekar koji je vršio obdukciju blizak ministru Lončaru?
    Zašto se Cvijan razišao sa Tadićem a zašto sa tobom, obojica ste bili na vlasti u to vreme?
    Slobodno objasni, ako treba kupiću i Informer da vidim odgovore!!!
  • 313

    25.09.2021 17:52
    Uvek isto
    Jasno je da je Poverenik nepotreban u diktaturi, jer ne može da se izbori sa vlastima. Takođe je jasno da su tajne vezane za novac. Odmah se nameće misao da je novac išao i u privatne džepove. I to je jedna od odlika demoKradskog režima. Cvijan je žrtva "demokratskih" procesa koji se svakodnevno odvijaju u ekonomskom tigru koji se nekada zvao Srbija. Sada još ostaje da blagoglagoljivi, njegova premijerka, novi jurišnici tipa orlića i profesorke matematike i plaćenički đubroidi "objasne" šta se sve u stvari događalo i bace krivicu na žute i Đilasa. To je ustaljen način vađenja, konstantno nepošten, ljigav i nespretan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna