Autor: RTS

Info
27.09.2021.
09:21
Nova sednica Kriznog štaba održaće se ove nedelje, najavio je državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Đerlek, te dodao da će jedna od tema biti i kovid propusnice.
  • V

    27.09.2021 19:33
    Ako vam je stvarno stalo do zdravlja građana bolje bi bilo da konačno zabranite pušenje u ugostiteljskim objektima nego da se zezate sa covid propusnicama
  • Baba

    27.09.2021 15:37
    Kasno
    Krizni stab bolje da de raspusti nikakve koristi od njih. Uveli bi oni svasta ali ne da prvorodjeni.Onda bolje da se ne sramote i ne gaze po svojim diplomama i obrazu.
  • Ptica

    27.09.2021 14:03
    @Mozete da idete i besplatno
    Ja jesam odgovoran, nosim masku u firmi, u svakoj radnji i gde god je potrebno.
    Ne popujem drugima da ne treba da se vakcinisu, ne verujem da cu biti cipovan, otrovan i slicno.
    Vi vakcinisani isto prenosite bolest kao i MI! Dakle nema razlike. Dzaba vam propusnica ako ste zarazeni i prenosite na ostale. Da vam je dobro, ne biste svaka dva meseca dobijali nove doze.
    Prelezao sam, bio zarazane i to je to.
    Ako se i budem vakcinisao, bice to kada ja budem zeleo a ne kada mi neko naredi!

  • ljubica

    27.09.2021 13:01
    šetnja
    Samo treba vakcinisati ako treba i pod pretnjom otkaza sve medicinske, prosvetne radnike, policiju, vojsku i sve ostale koji rade u javnim službama. I eto kolektivnog imuniteta.
  • @Ptica

    27.09.2021 12:47
    Mozete da idete i besplatno
    A zasto ne mozete da idete nigde imate cak i dva besplatna nacina: Vakcinisi se ili se zarazi i preboli, prosto je. E sad ne bi da se vakcinises a neces bas ni da rizikujes sa zarazom onda ti ostaje da placas testiranje ili da ne ides u kafic. Ali onda mozes sa drustvom da odes u setnju, voznju bicikla i sl da izadjes iz zagusljivog kafica i da se sa prijateljima vidis u prirodi.

    Shvatite da po Ustavu Srbije imate odredjena prava ali da se ista ta prava menjaju u vanrednim situacijama kao sto su rat ili pandemija/epidemija. Znaci prava kretanja imas kad je normalno stanje ali kad je vanredno onda ne. Da je rat u pitanju svi bi vodili racuna ali ako je neki "najsmesniji virus u istoriji" (a zna se ko je to rekao na pocetku i opet pre par dana) e onda da ne vazi.

    I na kraju vakcina nije obavezna ali budi ODGOVORAN kako za sebe tako (pogotovo) za druge. Ali ni to ne moze, zasto da nosim masku, zasto da vodim racuna, doktori nemaju pojma, svi oni rade za farmaceutsku mafiju, eksperimentisu na nama, lazu nas...ali...na kraju dana zavrsicete ispred kovid ambulante ili unutar kovid bolnice trazeci pomoc od tih istih glupavih doktora...naravno pozivajuci se na Ustav...

  • Savo

    27.09.2021 12:17
    Postali su nevažni, nikom više nije važno šta izjavljuju, pa hajdemo sada jednu sednicu da se bar malo popularišemo i sebi damo na značaju. Totalno nepotrebni i beskorisni.
  • Ptica

    27.09.2021 11:35
    Ajmo
    Daj uvedite to pa da ne idemo nigde.
    Fasizam...
  • Djurdja

    27.09.2021 10:31
    Dolazi cirkuz u nasem gradu...
  • Gavril

    27.09.2021 10:25
    sloboda
    Postoje konvencije UN,Ustav Srbije i zakoni Srbije i oni ne poznaju nikakve dozvole i propusnice za slobodno kretanje slobodnog čoveka.Srbija je slobodna zemlja za sve njene građane.
  • Svoj

    27.09.2021 09:54
    Nisi iskren
    Vredjate nam mozak svakog dana. Da mogu, rekao bih vam, ne misleci da nesto moze da vas promeni vec da se olaksam.
    Prsti su vam u pekmezu i zato kalkulisete i strah vas je od "njega", ali za utehu vam i "on" se tesko mukom pretvara kad ima posla sa EU, SAD...
    Jbg oni zanovetaju, a treba samo lovu da posalju, al sta ces "glupavi".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna