Autor: RTS

Info
30.09.2021.
10:55
Sa više od 8.000 zaraženih dnevno i 40 umrlih, epidemiološka statistika je nikad gora, a glavni razlozi za to su nepoštovanje mera i ispuštena šansa da se tokom leta vakciniše veći broj građana.
  • Tel Aviv

    30.09.2021 13:27
    @Joki
    Vama protivnicima vakcinacije je dovoljno da jedan od avax gurua išmrkne iz nosa "podatak" i vi onda sa tim mamuzate po bespućima komentara... u Izraelu je na žalost vakcinisano samo 62% stanovništva, ti isti su ili primili ili čekaju treću dozu, a 38% pametnjakovića pametuju, šire zarazu i umiru. Najčešće pre priključenja na respirator promene odnos prema vakcinaciji, mole da je prime, ali je tada prekasno. Oni koji prežive postaju najvatreniji pobornici vakcinacije, ali ih vi ne čujete i tvrdite da su se prodali ili su ih vlasti naterale... Kovid je zaista najradikalniji test inteligencije.
  • Chiske

    30.09.2021 11:55
    Institucije su u potpunosti unistene, zdravstvo je unisteno. Nema vise ko da leci, nema vise mesta u bolnicama, infrastruktura je katastrofalna. Ali mi bas zbog toga (kad kazem mi mislim na narod) treba da uradimo sve sto mozemo da se to promeni! Prvi korak je da se vecina vakcinise. Jeste moze da se dobije korona ali kada si vakcinisan ne ides u bolnicu sem ako nemas bas neke dotatne probleme. Znaci ovo sme moze da se resi u roku od mesec dana i da vec vise krenemo napred i da kada se vakcinisemo svi mozemo da krenemo u promene. Ali to mora narod da uradi. Ne moze da se sedi u kuci ispred PC-s (ko ja sada) i kuka vec idemo svi napolje i idemo svi da menjamo stvari ali stvarno!
  • Lacika

    30.09.2021 11:48
    Pa onda direktore-koordinatore
    zna se. To je vas neuspeh i treba da snosite konsekvence. Podnesite ostavku i vratite pare koje su vam splacene za nesto sto niste uradili.
  • EvoOvako

    30.09.2021 11:22
    Koliko se secam
    U maju prosle godine nam je preCednik rekao da smo pobedili koronu.
    I nije preCednik sporan.
    Stari Grci su bili u pravu da svaki narod zasluzuje svoje lidere. Idi, vakcinisi se. Stavi j.benu masku! Razmisljaj malo! Stalno idemo glavom kroz zid i mislimo da je sve upereno protiv nas. Ceo svet se urotio da nas s.ebe. Samo Srbe i nikog vise.
    Jao, Srbo! Dnevna strana prosecno Srbende je nasa realnost i istina o nama.
  • Joki

    30.09.2021 11:19
    Dao si primer Portugalije.... a sto nisi dao primer Izraela? Tamo je preko 85% vakcinisanih i eno luduje Korona kod njih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna