Info
11.10.2021.
09:23 > 09:24
Međunarodni dan devojčica, koji se od 11. oktobra 2012. godine obeležava pod pokroviteljstvom krovne organizacije Ujedinjenih nacija, ni ove godine nam ne daje mnogo razloga za slavlje.
  • @Dečak

    11.10.2021 20:49
    i ostali dečaci
    Ne deli već rešavaj problem svoj i svojih.
    Imaš i ti svoj glas, koristi ga.
    Ne uzimaj za primer našu TV politiku gde svakodnevno vidiš da se problemi "rešavaju" prozivkama tipa "oni za nas kažu da smo mi ovo/ono, a oni su zamislite još gori jer ono/ovo".

    Ako misliš da će se tvoj glas bolje i pre čuti tako što ćeš bacati "i nama je loše" komentare na članak o devojčicama na dan devojčica... nikada čovek, dečko mali, nećeš postati.
  • Dečak

    11.10.2021 16:58
    "...oterane u prinudni rad i dečje brakove, osuđene na ropstvo...buduće mašine za rađanje dece." Šta ima ovde što se ne odnosi i na dečake? Ne teraju ih na prinudan rad i brak pre punoletstva kao i da radjaju ("prave") decu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna