Autor: N1

Info
14.10.2021.
16:58
Dušan Janjić iz Foruma za etničke odnose izjavio je da je od onog trenutka kada su zbog Kosova podigniti helikopteri i izvedeni "lazar" i "miloš" na ulice, to postala bezbednosna kriza.
  • Nostradamus

    14.10.2021 17:34
    Šta vidimo ili ne vidimo
    Svako ima svoju verziju ovih događaja ali ni jedna nije tačna već je u službi političkih interesa.Ono što u stvari najviše šteti je da se sve proglašava za politiku a nije.Jel politika kad policija pokuša da kontroliše tokove robe i želi da uđe u neko skladište gde se sumnja da ima švercovane robe.Samo po sebi nije ali kad SNS kaže da je taj upad radi kontrole napad na srpski narod jer su vlasnici skladišta ili apoteka Srbi to onda podstiče inat kod dela naroda na Kosovu i oni izađu na ulicu i napadnu policiju u kojoj ima i njihovih sunarodnika.Kada policija u samoodbrani uzvrati onda slažu iz SNS i tabloida evo Šiptari pucaju na goloruki narod.Pa ko je podstakao narod da izađe na ulice lažnim informacijama da su Srbi ugroženi akcijom pretresa policije.Tom akcijom nisu bili ugroženi Srbi već šverceri i kriminalci koju se predstavljaju kao patrijote a lepo već godinama zarađuju od šverca,nafte,hrane,lekova i sl. stvari i pri tome sarađuju sa kriminalcima "s druge strane" i tada im ne smeta što su oni "Šiptari".To bi bilo isto kao kada bi policija u Srbiji imala akciju pretresa apoteka u nekom gradu u Srbiji gde su vlasnici većine istih recimo Mađari (primer nije tendenciozan već slučajan) i onda izađu građani Srbije mađarske nacionalnosti i kažu da Srbija vrši nasilje i diskriminaciju nad Mađarima.Glupa i suluda logika ali šta vredi ako to neko podstiče a ima magaraca koji nasednu i eto tenzije i sukoba.E to radi ova vlast i zato ih treba jednom zauvek oterati u prošlost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna