Autor: Beta

Info
17.10.2021.
18:37
Kancelarija za informacione tehnologije i eUpravu vlade Srbije i korporacija Orakl, druga po veličini prihoda softverska kompanija na svetu, potpisale su danas Memorandum o razumevanju.
  • Linux

    17.10.2021 22:10
    Sve se vrti oko provizije
    Država se prodaje samo za ličnu korist političara.
  • jova limanac

    17.10.2021 20:27
    RFZO koristi Oracle servere koji su poslednji put ažurirani 2012, kada se 30.09. desio onaj haos sa Let's Encrypt sertifikatima pola njihovih servisa palo jer su im serveri bili neažurni. Kanda je još na nekoliko mesta u državnim institucijama bila ovakva situacija pa su brže-bolje morali da nađu neko rešenje da zakrpe sve to, tako da ovaj memorandum uopšte nije začuđujući...
  • Ringišpil apsurda

    17.10.2021 19:13
    samo virtuelno
    Do sunovrata. Uništen realni sektor, zdravstvo, školstvo. Prodaju Institut za vodoprivredu, plodnu zemlju, vode, planine….
    Samo sektor usluga - kolonija stranih kompanija i banaka koji pljačkaju u rukavicama!
    Ono što nam sledi je kataklizma, od Orakla, Microsft-a i tako dalje se ne živi, to su alati za bogaćenje pojedinaca. Svi ti alati nemaju niti će ikada moći da nam obezbede čistu vodu, zdravu hranu i energiju, zdravstvene usluge, obrazovanu decu. To su samo alatke koje treba da budu usluga realnom i sektorima koji su stub društva!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna